Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 26.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Скалата откровено за враждата с Вин Дизел

Обтегнатите отношения с баща му Роки Джонсън и задкулисните търкания с Вин Дизел – това са две от темите, които Дуейн Джонсън-Скалата коментира откровено в ново интервю за Vanity Fair. А в един момент достига и до друга постоянно топла тема – евентуалните му планове за президентския пост в САЩ….

Но преди политиката е киното, а без съмнение ролята на Люк Хобс в поредицата „Бързи и яростни“ е тази, която помогна не само на самите филми, но и на кариерата на Джонсън. Но различните гледни точки с Вин Дизел – дългогодишното лице на франчайза и негов продуцент, водят до това това, че Скалата се съгласява да участва в „Бързи и яростни 8“ само при условие, че той и Дизел нямат общи сцени.

„Исках да загърбя драмата. Мислех, че това е най-правилното решение. За всички“, казва днес Скалата.

Оказва се, че не е достатъчно, защото седмица преди края на снимките той пуска публикация в Instagram – вече изтрита – в която хвали своите колежки от филма, но за мъжете казва, че докато някои се държат като истински професионалисти, други не го правят. Нарича вторите „candy asses“ – обида, която е използвал в годините си на кечист и която днес обяснява така: хора, които говорят пълни глупости.

„Нищо специално не се е случило [в онзи ден], просто обичайните ла*на. И това не беше най-добрият ми ден“, казва за решението си да сподели публикацията в социалната мрежа.

Попитан дали съжалява за нея, той се смее. Отбелязва, че публикацията е предизвикала „буря“ и не е трябвало да я споделя, защото такива „глупости“ трябва да се решават далеч от очите на публиката. Но интересното по думите му било, че всеки един от членовете на екипа или го е потърсил лично, за да му „благодари тихо“, или му е изпратил бележка.

В също време Джонсън не се отказва от написаното тогава по адрес на Дизел.

„Не, вярвах в това, което казах. Със сигурност. Имам предвид, че вярвах, когато го казах. Но да го изкажа публично не беше правилното решение“, обяснява Скалата.

Той коментира слуховете, че е имало среща за помирение между него и Дизел, която се е случила малко след това в караваната му.

„Ами, среща имаше. Не бих я нарекъл мирна среща. Ще я определя като среща за изясняване. Двамата проведохме добър разговор в караваната ми и от този разговор стана кристално ясно, че сме в двата противоположни края на спектъра. И се съгласихме да го оставим така“, казва 49-годишният актьор.

По думите му той и Дизел не само са различни като хора, но и подхождат към филмовия бизнес по два много различни начина. Не казва как според него колегата му гледа на индустрията, но посочва своя подход:

„Това е философията, че ходиш на работа всеки ден. Гледаш на всички като на равни партньори. И гледаш на студиото като на равен партньор. Да гледаш на екипа (…) като на равни партньори – с уважение и смирение, да уважаваш процеса и всяко друго човешко същество, което отделя също толкова време, също толкова усилен труд и пот, ако не дори и повече. И мисля, че винаги е било важно за мен да бъда прям и да гледам хората в очите. Ако кажеш, че ще направиш нещо, прави го“, посочва Скалата.

Вин Дизел имаше свои собствени обяснения за търканията им, едно от които – че са алфа-мъжкари. На това Скалата сега отвръща със „Звучи като нещо, което той би казал, да“.

Дизел е определял Джонсън за втората „мултикултурна мегазвезда“, посочвайки, че се гордее, че колегата му следва неговите стъпки (коментарът на Скалата: „Той така си говори“).

Но друго е изказването, което най-много разпалва Джонсън. Дизел казва, че е „пазил Дуейн повече, отколкото той някога ще знае… но той го оценява. Той знае, че има само един голям брат във филмовия свят и това съм аз“.

На тези думи Скалата отговаря кратко и ясно: „Имам само един голям брат и това е моят полубрат. И толкова.“

Интервюиращият напомня на Скалата и за обяснението, което Дизел даде пред Men’s Health през лятото на тази година – че като продуцент се е опитвал да накара аудиторията да гледат на персонажа на Скалата като на някой, когото не познават. Дизел обясни, че за да постигне това понякога дава много „груба любов“ – не чак като Фелини, но че е правил „всичко, което трябва“, за да получи от актьорите изпълнения, които иска.

„За разлика от него, не идвам от света на театъра. Както знаете, идвам от различно място и съм отгледан различно. Произхождам от напълно различни култура и среда. Впускам се във всеки проект, давайки всичко от себе си. И ако се чувствам, че има неща, които трябва да бъдат изяснени и решени и да се погрижа за тях, тогава го правя. Толкова е просто. Така че когато прочетох това, подобно на всеки друг, се смях. Смях се силно. Всички се смяхме. И съм сигурен, че Фелини някъде също се смее“, казва Джонсън.

webcafe.bg