Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 19.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Трансмомичета карат колела по магистрала „Тракия“, КАТ ги скастри

Сега…..

Неприятности с КАТ има новата трансдвойка Мелиса Рангелова и Емили Йорданова. Идилията между 35-годишния бивш културист Тихомир, участник във „Фермата“, и 20-годишното трансмомиче от Плевен Емили е помрачена от инцидент с Пътна полиция, научи HotArena.

„Карахме велосипедите си по магистрала „Тракия“ и изведнъж на разклона при Нови хан ни спря патрул на КАТ. Казаха ни, че нямаме право да караме велосипеди по магистрала. Не ни глобиха, но ни свалиха от магистралата“, разказва Емили.

Тя се почувствала много огорчена, защото досега с Тихомир-Мелиса не са имали проблеми с КАТ. „Обожавам да карам велосипед! Моят е супер качество, струва 2000 лева и не мога да се примиря с тази забрана. А искам точно това – да летя с него по магистралите“, сподели любимата на Тихомир-Мелиса.

Двете трансдами, нашумели с рекордното по време участие в голяма българска телевизия, вече живеят под един покрив и не могат да се нарадват и на публични места на любовта си, писа „България Днес“.

Емили призна, че се е влюбила преди пет години в Мелиса, която тогава е била още Тихомир. Мускулестият младеж се ползвал с голяма популярност в средите на културистите.

И преди

Новата светска двойка планира пътуване със самолет до Русия по Коледа. Емили настоява да посетят първо Москва и учи усилено руски. Майката на Мелиса е рускиня. Бившият културист има и 90-годишна баба в Самара. „И на тази възраст още кара лодка по Волга“, доверява участникът във „Фермата“, цитиран от Хотарена.