Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 25.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Бизнес

Борис Ангелов: Нинова е повратлива, тя събира в себе си дясното и лявото

”Интересно е, че Вяра Емилова, ”лявата ръка” на Корнелия Нинава е педагог и психолог, но се яви на преговорите като експерт в областта на туризма. Това едва ли може да има друго обяснение, освен, че се работи по чужди интереси. В последните две редовни правителства бяха разпределени по един много интересен начин ивиците плажни на България, върнахме се в 90-те години. Например юг – ВИС и север – СИК и т.н. Това заяви журналистът Борис Ангелов.

В туризма има интереси и явно е важно държавата да продължи да граничи със СИК и ВИС. Няма дори да коментирам нещата, които Емилова е говорила“, каза още той в „Честно казано с Люба Кулезич“ по Евроком.

За всеки, който е чел поне една кримка е ясно, че кампания без пари не може да се прави когато партията няма субсидия. Интересно е присъствието на една личност – Вяра Емилова, която е лявата ръка на Корнелия Нинова. Тя е секретар. Тя е от Силистра, израснала е под крилото на тамошния бизнесмен Добромир Гущеров. Така Ангелов отговори на въпрос на Кулезич, дали БСП е финансирана от Младен Михалев – Маджо.

Общо взето тя заема все по-силни позиции и се провали в Силистра и беше преместена в Ловеч като кандидат-депутат, поясни той.

„Тази кампания на БСП беше най-щедрата досега, въпреки лошият резултат. Появиха се и интересни разпределения на гласовете, беше много интересен ромският вот. Например 40% гласували за ДПС и по 21% за ГЕРБ и БСП. Когато имаш по 21% това подсказва известна стратегия и тактика как да се получи такъв резултат“, коментира още журналистът.

Дали Нинова ще стане шеф на парламента? Тя е повратлива – става зам.-министър при Костов, после при други. Тя събира в себе си лявото и дясно, пошегува се Ангелов. Ако аз преговарях с нея, щеше да получи представа, докъде се простират 10%. За мен е важно да има правителство , което да промени нещата, допълни той, цитиран от frognews.bg