Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 26.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Анализи

„Кариерата“ на пудела за мръсни поръчки на Минеков, започва от Варна

Има хора, които за да се отъркват и облагодетелстват от властта са готови на всичко. Такъв типаж е Светослав Трайков, дошъл във Варна от Пловдив и влял се в редиците на ГЕРБ. Под крилото на областния координатор Павел Димитров, Трайков стана шеф на борда на Двореца на културата и спорта и егото му се „къпеше“ във временната и нищожна власт. За кратко обаче, тъй като безочливият младеж прояви патологични черти от характера си, които му костваха кариерата в ГЕРБ.

Опиянен от властта, Трайков започна да използва изключително вулгарен език в социалните мрежи. „Кметът на Туитър“, както сам се определи, рецидивно споделяше унизителни постове спрямо жените и се хвалеше с любовните си похождения с малолетни девойки. Резултатът – беше изхвърлен от ГЕРБ и смени няколко партии, преди да се прилепи към Минеков и Мая Манолова. По време на протестите стана известен с това, че хвърляше яйца по сгради и спря метрото в София.

Трайков предизвиква публично недоволство и заради садистичното си отношение към животните. В свои постове във Фейсбук той споделяше, че трови улични кучета с антифриз.

Лицето, което днес се изживява, като пуделът на министъра на културата и изпълнява мръсната му поръчка да изхвърли вестник „Труд“ от редакцията им е осъждан за шофиране в нетрезво състояние. През 2010 година подсъдимият Светослав Трайков e управлявал личния си автомобил Ситроен с концентрация на алкохол в кръвта 2.12 промила, признава се за виновен и приема да му бъде наложено наказание „пробация“.  Съдът му отнема правота да управлява МПС за срок от десет месеца.

През 2011 година срещу Светослав Трайков е образувано и друго наказателно дело от общ характер. В периода 2005 – 2006 г. подсъдимият е възбудил и поддържал в заблуждение гражданин на Великобритания, с цел да набави имотна облага. Трайков убеждава британеца, че ще закупи имот на негово име, за което получава 18 200 евро. До окончателна сделка така и не се стига. В хода на делото съдът постановява, че няма достатъчно доказателства за извършеното престъпление. По същото време обвиняемият работи във варненска агенция за недвижими имоти „Дриймхоум“, от която впоследствие е уволнен.

Сами си направете извода каква е промяната в България, след като на такива типажи, като Светослав Трайков е дадена възможност да участват във властта? На този посмъртно трябва да бъде забранено да заема държавен или общински пост, а вместо това е сътрудник на министъра на културата.

barometar.net