Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 26.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Пиарите на Кирил Петков прекалиха със захаросаните истории

Пиарите на премиера Кирил Петков достигнаха неподозирани висоти на фантазията си. В новогодишната нощ те изправиха Петков срещу 10- годишния шахматист Данаил Попзафиров. Партията шах е продължила 10 минути/?!/, в които младият талант мислил „поне пет хода напред“, докато Петков – „максимум два-три“. На финала, както се случва в холивудските продукции, премиерът е матиран. Дано скоро премиерът не срещне холивудска звезда от ранга на Сталоун или Шварценегер – можем само да гадаем какви „исторически“ снимки ще си направи с тях.

„Той играеше горе-долу добре. Аз мисля винаги 5 хода напред или повече. Не знам за преценката на другите, но аз мисля, че съм по-добър. Почти бях сигурен, че ще го бия, и така се случи“, казва 10-годишният талант Данаил..

В друг кадър, от времето, когато Кирил Петков беше министър, той позира в карате стойка с Явор Дянков. Колежката Миролюба Бенатова „осветли“ личността на Дянков, който се оказа с фалшиви дипломи:

„Становище на БФШК относно фалшиви дипломи издавани от Явор Дянков: „Във връзка с постъпили оплаквания за фалшиви дипломи за Дан, издадени от г-н Явор Дянков и официално писмо от Шихан Като – гл. инструктор на IJKA относно същия въпрос БФШК публикува становището си: Г-н Явор Дянков не е член, никога не е бил член и по никакъв начин не е свързан с БФШК.
Издаването на тези фалшиви документи е престъпление срещу IJKA и срещу учениците, на които са издадени и БФШК ще съдейства на съответните правораздавателни органи за решаването на проблема.

barometar.net