Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 23.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Проф.Младен Григоров: Ковид е изкуствено създадено оръжие с цел да обърне икономиката в света

Справянето с епидемията от COVID-19 е въпрос на носене на маски, на строг режим, изпълнение на указанията, дистанция, дисциплина на обществото и най-вече с ваксинация. Това заяви пред „Фокус“ кардиологът проф. Младен Григоров.

„Доказано е, че ваксинацията върши сериозна работа и че тези, които са ваксинирани умират по-малко отколкото тези, които не са и съответно изкарват по-леко болестта, ако се разболеят“, обясни той.

Проф. Григоров каза още, че стотици пъти по-малко умират хора, които са ваксинирани, отколкото тези, които не са. Според него вирусът е биологично оръжие, което да обърне икономиката на света, като справянето с него ще е изключително трудно.

„Това си е едно биологично оръжие – аз съм го повтарял много пъти, изкуствено създадено, за да обърне икономиката в света. Успя в това отношение и справянето с него ще е изключително трудно. Само наивници – дано да не съм прав – могат да вярват, както сега започват приказки, че това било последното издихание на епидемията. Какво последно издихание?! Тя става все по-голяма“, коментира още той.

По думите на проф. Младен Григоров епидемията става още по-мащабна и ще продължи още години.