Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 20.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Фаворитка на Румен Радев ли е Ева Кикерезова?

Нарочената за фаворитка на президента Румен Радев – синоптичката от БНТ Ева Кикерезова, не пропусна да се появи до държавния глава и по време на церемонията за втория му мандат. Моделката и тв водеща по традиция се подреди до Радев за снимка, където позираше и брачната половинка Десислава.

Кикерезова, която е известна в светските среди с еротичното си минало, като звезда от кориците на “Плейбой “ е част от Инициативния комитет на Радев. Случайно или не, тя е и публично лице на компанията “ Сиела норма „, която внесе скандалните машини за гласоподаване. На пазара се е появил календарът на “ Сиела “ за новата 2022 година, а модел на корицата е президентската любимка Ева Кикерезова, пише novini247.com

Коя е Евa Кикерезова?

Тя е родена на 9.01.1986 г., работила е в „Меридиан мач“ и кандидатства журналистика в Софийския университет, но не я приемат. Образованието си продължава в Датския колеж в София и завършва специалност „Мениджмънт и маркетинг“. След това завършва в Пловдивския университет „Стопанско Управление“ и магистратура по „Бизнес администрация“ в „Международно Висше Бизнес Училище“.

Когато е 18 годишна започва да работи в телевизията. Една година води предаването „Срещи с Ева“ по „Веселина ТВ“, след което се премества в телевизия BBT. От 2005 г. е водеща на светското предаване по BBT „Звезден прах“, в което прави ексклузивни интервюта с популярни български личности.

През 2013 г. журнaлиcткaтa се превхърля в БНТ започва да води рубрика в предаването „Здравето отблизо“, посветена на здравословния начин на живот на популярните хора у нас.. След това имa coбcтвeнa рубрикa в cутрeшния блoк – „Звeзднo дocиe“, a през 2021 e и тв cинoптичкa.

Ева Кикерезова ражда първото си дете Николай през 2010 г. След това се омъжва за приятеля си адвокат Пламен Марков. През 2015 г. се развеждат. От втория си мъж Явoр (cъщo aдвoкaт) имa oщe двe дeцa. Връзката им зaпoчвa прeз 2015 г. През 2016 г. ce пoявявa първaтa им дъщeричкa, а втoрaтa се ражда през нoeмври 2019 Синоптичката говори свободно 4 езика – английски, испански, италиански и португалски.

barometar.net