Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 30.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светът

Нападнаха и Бен Афлек за сексуално насилие

ben_affleck_2Името на актьора и режисьор Бен Афлек също беше замесено в скандала с обвинения от редица жени в сексуален тормоз срещу продуцента Харви Уайнстийн. Става въпрос за случай отпреди 10 години. Тогава актьорът е опипал телевизионна водеща по време на живо предаване. След избухването на скандала около Уайнстийн, Афлек написа в Twitter колко е натъжен и ядосан, че човек, с когото е работил, е използвал позицията и властта си, за да поставя в неудобно положение и да упражнява сексуален тормоз над толкова много жени в продължение на десетилетия, информира БТА.

В отговор на публикацията на Бен Афлек, потребител на социалната мрежа припомни, че навремето актьорът и режисьор е опипал гърдите на водещата Хилари Бъртън по време на телевизионно интервю на живо. „Изглежда всички са забравили този случай“, допълва потребителят. „Аз не съм забравила“, гласи отговорът на потърпевшата Бъртън.

Кадри от инцидента, случил се през 2003 г., отново се завъртяха в мрежата. „Поведението ми спрямо Хилари Бъртън беше неуместно, за което искрено се извинявам“, е написал по-късно Бен Афлек в Twitter.

Името на актьора и режисьор беше замесено в скандала с обвинения в сексуален тормоз Харви Уайнстийн, след като една от жертвите му, актрисата Роуз Макгауън, обвини Афлек, че от години е знаел за поведението на продуцента и е премълчавал истината, информира lifestyle.bg