Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 23.06.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Бойко Борисов в Сливен: Продължаваме промяната ви обраха

„Те са в изолация. Говорят за правителство на малцинството, но нямат как да го направят. Ние имаме 3 варианта за правителство, дайте ми добър резултат и на 3-4 април ще ви кажа“. – заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред актива в Сливен и изрази увереност, че добрите експерти са в неговата партия.

„Извинявайте, но аз при тях не виждам нито един експерт. Те нямат идеология, нашата идеология е ясна. Партньорите и враговете ни са ясни. Те нямат нищо“, заяви председателят на ГЕРБ.

„Искат правителство на малцинството? Мога да им кажа – добре, покажете ми бюджета, за да видя откъде идват 50-те млрд. инвестиции. Но биха скочили милите медии: Ама те момчетата бяха само една година, ако бяха още 11… може би накрая щяха нещо“, даде пример Борисов.

„Виждате, ние дори не ги агитираме хората. Те ви обраха. И всичко през посредници, посредници, посредници… Няма ги парите. Костов иска да ги подкрепи, но и той има да пази репутация. И негови думи – „7% дефицит е много, поне 2-3 години държавата няма да се излекува“. Аз не знам за каква правова държава някой иска да говори с мен, като излиза един комунист и започва да раздава присъди по телевизията, а водещата кима. Затова в Нова тв не съм и плащал този път – ще минем без тях“, каза той.

„51 блока направихме в Сливен, най-добрата социална програма. Защо го спряха? Малки строително фирми, хиляди работници, заводи за дограми и мазилки. Най-добрият строителен надзор – бабите, които по цял ден наблюдават. Колко блока ви направиха за 2 години? 2 години даже мантинели не сложиха на „Тракия“. А какво направиха? Прекратиха договорите, които бяхме направили ние. И после разплатиха половин млрд. повече. Ето това е корупция“, обобщи лидерът на ГЕРБ.

Той осъобщи, че кметът Симеон Радев ще бъде номиниран за нов мандат и каза, че това е единственият градоначалник в премиерската му кариера, който искал да връща пари, които са останали след приключен проект.