Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 20.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Анализи

Роди се нова политическа звезда – варненката Рая Назарян!

Коя е новата любимка на Борисов, Рая Назарян и как изведнъж се появи с гръм и трясък на политическата сцена? По принцип такива „появи“ в ГЕРБ не са случайни – спомняме си Славена Точева, с нейните рекордни преференции и безславното й прибиране в миманса наредено от Борисов. Ако върнем лентата назад отиваме до Румяна Желева, предложена за еврокомисар, провалила се и прибрана във фризера.

Дали варненката Рая Назарян ще последва тяхната съдба или ще остане близка до лидера по-дълго време?

В публикация на slava.bg от 2010 година за откриването на комплекс в Борово пише, че Рая Назарян е омъжена за бизнесмена Емил Арабаджиев, един от собствениците на модна къща „Денил“. С днешна дата Рая се представя като необвързана, с едно дете, което навежда на мисълта, че се е разделила с Арабаджиев. 

Тя е родена на 16 септември 1985 г. във Варна, завършила е „Право“ и от 2013 г. е член на Софийската адвокатска колегия. Работи в областта на облигационното, вещното, застрахователното, семейното и наследствено право.

Според източници в ГЕРБ, Рая е протеже на Томислав Дончев, който дава старт на невероятната й партийна кариера. През втория си мандат като депутат тя стана зам.председател на ПГ на ГЕРБ, а по-късно Борисов я избра, като част от преговорния екип с ПП/ДБ. По време на пресконференциите след пазарлъците с ПП/ДБ, Рая Назарян се държа уверено и демонстрира самочувствие, неприсъщо на току-що проходил човек в политиката.  Анализатори си зададоха въпроса: На какво се дължи увереността на Назарян – на изключителна професионална подготовка или на фактор, чието мнение „тежи“ пред Борисов?

Все още е трудно да се каже на какво се дължи възходът на Рая Назарян – само времето ще покаже. Родната политическа сцена изобилства от примери на жени доказали себе си в политиката и такива докопали се до своите „15 минути слава“.

От кои е Рая Назарян предстои да разберем.

barometar.net