Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 22.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Арт

Джони Деп срещу Холивуд: Зрителите не искат да ги хранят с помия

Джони Деп има много малко положителни неща, които може да каже за Холивуд. Актьорът от години насам не е участвал в голяма продукция в САЩ, като причината за това според него е, че самата индустрия го е „изхвърлила в кошчето“.

В интервю за британския таблоид „Метро“ той сам признава, че едва ли Холивуд ще го посрещне с отворени обятия след голямата драма покрай развода му с Амбър Хърд.

Шумната им раздяла и още по-шумното дело за клевета заради статията на Хърд, в която тя говори за домашно насилие във връзката им, създадоха тежки репутационни щети и за двамата.

Сегашните му коментари по отношение на голямата филмова индустрия обаче допълнително подпечатват сегашното статукво.

Според Деп „реалните зрители“ са уморени от самите филми, които се правят в Холивуд.

„Там създават филми за еднократна употреба и го осъзнават добре. Прехвалени счетоводители притежават властта да дават зелена светлина и да правят студийни филми, като те правят точно това – дават зелена светлина да се харчат купища пари“, коментира актьорът.

По думите му бюджетите за подобни продукции са наистина космически.

„Някакви романтични комедии с две много популярни личности в тях – на хората, истинските хора, това вече им е писнало“, заявява Джони Деп. Той посочва, че през годините, докато се е „лутал безцелно“ през годините, е разговарял с хората, като това го е накарало да разбере, че всички искат едно и също нещо – „да не бъдат хранени с помия“.

„Хората са щастливи, когато преживеят нещо ново или различно. Ето защо винаги съм чувствал като актьор, че това е наша отговорност“, казва още той и допълва, че с всяка роля залагаш името си.

Неговата последна роля е на крал Луи XV във филма „Жана Дю Бари“ на френския режисьор Майвен льо Беско, където Деп играе на френски език.

За нея актьорът се чувства „невероятен късметлия“, че въобще му е била дадена възможността.

Деп посочва, че в началото се е опитал да разубеди режисьора, тъй като не виждал смисъл именно той да изиграе френския крал.

В крайна сметка обаче, по думите му Льо Беско е показал „голяма смелост“, като е настоял на избора си.