Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 05.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Анализи

Зомбита, свърши ли войната в Украйна?

Тази сутрин всички зомбирани водещи и техните редактори в БНТ, БТВ и Нова телевизия обсъждаха ареста на лидера на ГЕРБ, Бойко Борисов. Бяха поканили дежурните събеседници и умуваха, аналазираха защо и кой е го е арестувал. Арман Бабикян беше във вихъра си – доволен, надут – същият който поиска висок хонорар от Борисов и беше натирен, като мръсно коте.

Нито дума за войната в Украйна. За зомбираните водещи войната и за тези, които им дуднат в слушалките какво да говорят, войната приключи.

Уважаеми зрители, това е истинското лице на националните ни телевизии! Психопати, които искат и вие да станете психопати, погълнати от масовата психоза, която създават.

Когато започна войната в Украйна спряха да говорят за Ковид-19. Вирусът изчезна за един ден. Когато арестуваха Борисов, войната в Украйна вече не е интересна тема.

Тези факти красноречиво говорят колко ниско са паднали БНТ, БТВ и Нова и нямат шанс да получат нашето доверие. Това са евтини, комерсиални телевизии, които разчитат да пробудят низки страсти, първични инстинкти и нямат общо с истинската журналистика!

Станимира Петкова

barometar.net