Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 26.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Бащата на Крисия уби човек и след 2 години получи инфаркт

Има ли връзка между двете събития е трудно да се предположи. Блиц твърдят, че съдия изпълнители са отишли да гонят Марин Тодоров от апартамента му и докато се разправяли няколко часа, той паднал и умрял“ –

През 2020 година бащата на Крисия блъсна човек на пътя Русе – Варна в близост до шуменското село Струйно и пешеходецът загина. Марин Тодоров пътувал с черен „Мерцедес“ GL320 в района между село Струйно и пътен възел „Диамант“ до Белокопитово.

Към 18.15 на 8 юни, според официалното съобщение на МВР, водачът на колата със софийска регистрация не съобразил скоростта си на движение и ударил стоящия на платното 60-годишен пешеходец, който се намирал в активната пътна лента. Мъжът починал на място.

Според възстановката на събитията от фаталния понеделник пешеходецът, който е от каолиновското село Климент забелязал седнали от другата страна на пътя хора, помахал им и тръгнал да пресича, въпреки минаващите коли. Един автомобил успял да го избегне, втора кола след него бил „Мерцедесът“ на бащата на Крисия, който го ударил.

След произшествието Тодоров не спрял автомобила си. Имало обаче очевидци, които подали сигнал, от ОДМВР се свързали със собственика на „Мерцедеса“ и му обяснили, че трябва да се върне. Марин Тодоров обърнал обратно на местопроизшествието.

Според запознати първоначалната му версия била, че щетите по автомобила му са от удар с колата пред него. Автомобилът обаче е установен и станало ясно, че няма никакво отношение към ПТП, а освен това няма и щети по колата.

Досъдебното производство дълго време се води срещу неизвестен извършител, но според източници на Блиц преди дни Марин Тодоров получил призовка, което съвсем го разклатило.

Разградският бизнесмен е свързан с друг тежък случай – побой на бензиностанция край разградското село Гецово през 2010 година, при който на служителя Галин Тачев бе нанесена тежка телесна повреда. Тогава Тодоров, който бил в бензиностанцията с млада дама, се ядосал от подкачанията на трима души и се обадил на свои гардове да се саморазправят с тях.

По-късно пред разследващите излъгал, че дори не бил там на място, но записите на камерите го уличили. За сметка на това прехвърлил вина на периферна фигура в конфликта – Тодор Григоров, който несправедливо бил осъден на 13 години и 3 месеца затвор. След няколко години укриване същият се разболял от онкологично заболяване и починал.