Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 28.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Журналистът Димитър Илиев: Комисар Калоянов, за честта на пагона – подайте оставка!

Журналистът от вестник „Българска армия“, Димитър Илиев призова ръководството на ОДМВР-Бургас да подаде оставка, заради нелепата смърт на двамата полицаи, които се опитаха да спрат автобус с мигранти, препречвайки му пътя с патрулката си. Ето какво написа Димитър Илиев:

ТВ журналистите и МВР с нова схема за изнасяне на информация!?? Понеже полицаите няма как да разкажат в ефир какво се случва заради забраната на прокуратурата, първо я разказват на уж случаен свидетел, в случая някакъв треньор по волейбол, който след това излиза и пред бТВ и пред Нова и оповестява действията на МВР от първо лице. В Одмвр-Бургас, спрете да си пазите кожените столове и заплатите, ами подайте оставка заради безумното самоубийство на двамата служители. Няма как това да е регламентирано и няма как това да е правилното действие!!!
За да не е неясно – точно на голям пич като старши комисар Калоян Калоянов му приляга да го направи – заради честта на пагона и като уважение към двамата полицаи-герои!

Б.Р. Кой, по каква методология е инструктирал полицаите да се опитат да спрат автобус, който не спира 25 км., като му препречат пътя с патрулката си – трябва да стане ясно. И който е издал заповедта трябва да понесе своята отговорност. Ако са действали на своя глава, имат ли въобще началници, които ги инструктират как да действат в подобна ситуация?

barometar.net