Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 19.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Иван Портних: Държавата не работи заради Промяната-измама

България е изправена пред четвърти поредни предсрочни избори само за година и половина. Заради Промяната-измама държавата не работи .Няма нито една отворена европейска програма в най-голямата криза, нито План за възстановяване и развитие заради некадърността и политическата немощ на Продължаваме промяната. Това каза кметът на Варна и областен лидер на ГЕРБ Иван Портних в клуба на район „ГЕРБ –Владиславово”. Вече е готов общинският План за интегрирано развитие на Варна с 10-годишен хоризонт и инвестиции от 2.8 млрд.лева за 292 проекта с 465 обекта, но за осъществяването му е нужна стабилна държава и компетентно управление, а не аматьорско, което експериментира на гърба на българските граждани, вкючително и на варненци. Кметът посочи, че Промяната овласти децата на приватизаторите, като бившия областен управител Благомир Коцев, например, наследил емблематичен комплекс в сърцето на Морската градина за символичните 200 000 лв., а и върна в политиката –начело на партия и държава забравения Борислав Гуцанов от БСП.
Промяната управляваше като война срещу собствения си народ. Спряха парите не само заради незнание, а от отмъщение. Те си отмъщаваха на кметовете на ГЕРБ и на хората в тези най-много общини, затова и катастрофираха бързо. Това каза водачът Даниел Митов.Според него да управляват се опитаха Слави, Мая, Киро и оставиха лош вкус в устата.Най-голямото предателство е на градската десница, която се коалира с БСП и това окончателно я приключи.
В район „ГЕРБ – Владиславово” бяха представени кандидатите за народни представители от листата на ГЕРБ/СДС –Варна с водач Даниел Митов. Присъстващите аплодираха зам.-председателя на ПП ГЕРБ , своите кандидати за депутати Станислав Йорданов и Сашо Димитров, както и останалите от отбора- Павел Христов, Бранимир Балачев, Славена Точева, Бранимир Георгиев, Антон Любенов, Димо Димов и специално днешната рожденичка Мария Димитрова, която районният ръководител и кмет на „Владиславо” Николай Костадинов изненада с красив букет и искрени пожелания.
В срещата дискусия бяха поставени въпроси за цените и инфлацията, за газа, за реалните очаквания и прогнози за резултатите от предстоящите избори. Участник се пошегува, че чака веднага отговор на въпроса си, защото бърза за самолета по линията София- Скопие, като припомни един от големите провали на Промяната. Павел Христов като IT –специалист обясни кои са проблемите с машинното гласуване и как да се преодолеят съмненията и страховете , а в секционните комисии е добре да има паралелно преброяване на разписките.

barometar.net