Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 28.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Русокоса врачанка е новата фаворитка на Кирил Петков?

Русата амбиция на „Продължаваме промяната“ Деница Симеонова е на път да детронира личната фаворитка на Кирил Петков Лена Бориславова от сърцето му, коментират в партийните редици.

30-годишната бивша депутатка, която роди прякора на експремиера „Просто Киро“, наричайки го така по време на своя пламенна реч в Народното събрание, все по-често демонстрира близостта си до него, пише „Ретро“.

Запознати разказват, че младата инженерка и предприемачка се възползвала от разхлабените позиции на Лена в партията, за да я измести и да вземе нейното място и в политиката, и в сърцето на Петков.

За да дразни съперницата си Деница не спира да публикува снимки в тясна близост с Кирил, които показват, че отношението към нея е специално. Акцията й започнала, след като Бориславова обяви, че няма да участва на изборите и уж се оттегля от политиката заради очерненото си име и накърнена репутация след любовните скандали около нея.

На втори поредни избори Симеонова ще бъде водач на листите на ПП във Враца

където е родена и израснала, докато Лена няма да присъства като кандидат-депутат в нито един избирателен район. 30-годишната блондинка е завършила природо-математическата гимназия в града си, а като ученичка се занимавала с пиано и солфеж. Впоследствие завършила инженерна специалност бакалавър и магистър, в Техническия университет в София със златен медал за отличие. Докато конкурентката й Лена е специализирала в Харвард, Деница е трупала знания в Англия, Португалия и САЩ.

Преди да пристане на Просто Киро, Симеонова е работила в служебния кабинет на Стефан Янев. С Петков се запознава лично през 2016 година покрай заниманията си с предприемачество. Докато е била студентка, врачанката имала сериозен приятел, но в последните години отново е волна пеперуда, разказват нейни близки.

За разлика от Лена Бориславова, към която съпругата на Кирил Петков Линда изпитва ненавист и неведнъж двете са влизали в остри схватки, Деница се радва на благоразположението на бившата премиерша.

Двете са в приятелски отношения и по нищо не личи досега канадката да е ревнувала мъжа си от русокосата инженерка. Симеонова е близка до семейството Даниел и Виолета Лорер, сочени за сиви кардинали в редиците на ПП. С Лена обаче никак не се спогаждали. Избягвали да са на едно и също място и по едно и също време заедно още откакто се запознали.