Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 26.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Бизнес

В Челси горчиво ще съжаляват за уволнението на Томас Тухел

Спортният директор на Майнц Крисчън Хайдел критикува остро собственика на Челси Тод Боели за уволнението на Томас Тухел:

„Това уволнение е допълнителен аргумент в полза на тези, които се противопоставят на инвеститорите във футбола.

Единствено обяснение за това решение на инвеститора… някой, който не знае нищо за футбола, вероятно е смятал, че шесто място не е достатъчно и е казал „да опитаме друг треньор“ само след шест мача. Не виждам друга причина.

Но Челси горчиво ще съжалява за това решение – те няма да случат на толкова добър треньор толкова бързо“, каза Хайдел.

Юрген Клоп, треньорът на Ливърпул, който също е работил с Тухел каза:

„Собствениците са различни видове. Нашите са спокойни и очакват от мен да разреша ситуацията. Не са непременно убедени, че някой друг ще го направи по-бързо. Когато си променят мнението, ще ми кажат“.

Б.Р. – Новият собственик на Челси е печалбар и нищо повече! Той не обича Челси, както Абрамович! Той няма сърце за Челси! За него Челси е продукт, от който да печели! Уволни Тухел, заради това, че не иска Роналдо в отбора! Искал да направи впечатляващ маркетингов ход с привличането му!? Тухел не е изпуснал юздите в съблекалнята – той е авторитарен треньор – уж недоволните играчи бяха само повод за уволнението на му. Истинската причина е Тод Боели – собственикът на отбора, който иска треньор-пионка.

barometar.net