Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 26.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Иван Портних: Няма политически субект с капацитета на ГЕРБ

Кметът на Варна и областен координатор на ПП ГЕРБ, Иван Портних се срещна с младежите на партията.Ето какво каза той пред тях:

✔️Изчегърването на ГЕРБ не беше само закана, целият силов апарат на държавата беше зает с политически репресии и реваншизъм. ЕНП призова днес ЕК публично да осъди действията на кабинета на Кирил Петков и МВР под ръководството на Бойко Рашков, които стоят зад незаконния арест на лидера на най-голямата опозиционна партия в България Бойко Борисов.
✔️Няма политически субект с капацитета на ГЕРБ. На пет конгреса на ЕНП съм свидетел как посрещат европейските лидери Бойко Борисов и не съм видял някой да припознае Радан Кънев и Христо Иванов. Не можаха да му простят големия международен авторитет, който България придоби покрай Борисов.
✔️Предизборната кампания на Промяната е най-откровен лов на балъци –лъжи, опорки-клишета.Ако бяха останали още няколко месеца на власт, щяха да ги изгонят с камъни .
✔️20 % официална инфлация през лятото е страшно, а през зимата е бедствие
✔️ДеБъ с претенциите за най-дясна партия се прегърна с БСП и дава заявка пак да го направи.
✔️Децата, наследили активите на бащите си от най-разбойническата приватизация,се провъзгласиха за новите лица на Промяната и реабилитираха старите муцуни от провала на прехода .
✔️Няма нито един лев и нито една отворена европейска програма за България, за общините, за университетите вече 1 година и 9 месеца от новия програмен период.
✔️ДеБъ активистки, направили политическата си кариера единствено и само с Морската градина,млъкнаха изведнъж, щом Промяната назначи за областен управител Благомир Коцев- най-върлият противник на забраната за коли по алеите заради личните си бизнес интереси и кръчмата в сърцето на Приморски парк.

barometar.net