Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 24.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Александра Кузева: Орхан Мурад водеше любовниците си в къщи, а мама лежеше оперирана от рак!

„Орхан Мурад системно изневеряваше на майка ми. Още сестра ми Сузанита беше бебе, а той си викаше любовници вкъщи. Дори когато мама я оперираха от рак и лежеше с адска болка в леглото, у нас отново идваха жени.“ Това разкритие направи доведената дъщеря на Орхан Мурад – Александра Кузева. По-голямата сестра на Сузанита е плод на любовта на майка й Шенай от преден брак.

Драмите в семейството на Орхан Мурад и бившата му вече съпруга Шенай настъпиха след като стана ясно, че популярният певец се развежда с майката на Сузанита. И продължават вече няколко месеца.

Наскоро певецът атакува яростно бившето си семейство, като ги обвини, че са го „използвали за банкомат и е плащал само зависимостите им“.

Това вбесява доведената дъщеря на музиканта.

„Исках да запазя мълчание, ама не се сдържах. Когато изневеряваш системно на една жена, грабиш от самочувствието й. Орхан Мурад казва, че няма зависимости. А постоянно да имаш любовница какво е – физиологична нужда ли?

Александра се надява той да не постъпи с новото си бебе, както с нея и сестра й. Както е известно хитовият изпълнител очаква бебе от новата си жена Камелия, писа „България Днес“.

Сузанита, която наскоро роди първата си рожба, напълно подкрепя думите на кака си. Тя обаче не смята да коментира темата, поне засега. „И аз ще проговоря много скоро и тогава ще запуша устите на всички“, закани се Сузанита, цитирана от hotarena.net