Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 20.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Галена отслабна драстично заради „диета” с инжекции

Феновете на Галена отново се разтревожиха за здравето й, заради внезапно отменяне на участия. Тя първо отложи своя изява в дискотеката на колегата си Константин в София на 9 февруари, а после заяви, че няма да се появи и на 10 февруари в дискотека в Силистра. Както обикновено, певицата не изтъкна конкретна причина, заради което въображението на почитателите й се развихри. Съвсем очаквано се заговори, че проблемите й са свързани с „диетата” с инжекции за диабетици, заради която се смята, че в последната година звездата направо се стопи.

„За съжаление, и днес не се чувствам добре”, сподели Галена на 10 февруари защо няма да пее и в Силистра.

Последно певицата, която на 21 май ще празнува 38-мия си рожден ден, изненадващо отмени няколко участия през август. И тогава се заговори, че причината е в „диетата” й с инжекции за диабетици. Иначе при подобни поводи тя е изтъквала, че както на всеки друг, и на нея й се случва да почувства моментна умора. Изглежда тези доводи не са достатъчно солидни за феновете й, защото вместо да стихнат, слуховете ескалират. Още повече, че след като преди дни сподели за неразположение, в бранша веднага се заговори, че се изразявало в повръщане. Това, както и виене на свят, главоболие са сред страничните ефекти на медикамента за диабетици, който периодично изчезва от пазара, заради повишеното му търсене и с цел отслабване.

Дали „диетата” с инжекции за диабетици е причината, поради която се наложи Галена пак да слезе от сцената тези дни, засега остава мистерия. Другата теза, която се коментира, е, че певицата може да е пипнала вирус. Тъй като този път се заговори за конкретен симптом, а именно повръщане, съвсем логично се появи и предположението, че Галена може да е бременна с трето дете. Певицата бързо се закрепи, защото пя на 60-тия юбилей на президента на БФС Борислав Михайлов.