Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 27.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светът

Пиърс Броснан: Още нося травмата от смъртта на първата си съпруга

Пиърс Броснан и Кийли Шей

Бившият Джеймс Бонд Пиърс Броснан и половинката му Кийли Шей по традиция са една от най-обсъжданите двойки в Холивуд. И то главно защото половинката на британския красавец е с откровено наднормено тегло и по свои признания отдавна е надхвърлила границата от 100 кг. В новогодишно интервю за в. „Дейли Мирър“ синеокият джентълмен разкри какво намира у мощната снага на благоверната си и защо не би я заменил с никоя друга.

„Рядко си позволяват откровено да ме питат за това какво смятам за физиката на Кийли, но виждам въпроса в очите на всички журналисти и фенове. А отговорът е много прост – имам отвращение от кльощави жени“, заяви звездата от „Златното око“.

„И ако си мислите, че става въпрос за някакъв сексуален фетиш, ще ви разочаровам. Не, не става дума за интимно привличане към сланини и паласки, което имат милиони мъже, но се срамуват да признаят. По-скоро е въпрос на травмата, която още нося от смъртта на първата си съпруга“, откровен е Пиърс.

Става въпрос за Касандра Харис, за която Броснан беше женен от 1980-а до смъртта й през 1991 г. Двамата имаха 3 деца – две от първия брак на дамата, които Пиърс осинови, и общ син – Шон. „Касандра винаги е била изключително слаба, около 53-54 килограма и съм я харесвал такава. През 1986-а обаче тя се разболя от рак на яйчниците и следващите 5 години на борба са най-тежките в моя живот“, бърше сълзите си актьорът.

„Когато си отиде, от жена ми не беше останало почти нищо. Беше под 40 кила, все едно да вдигнеш в ръце по-голям сак. Никога няма да забравя този ужас, това, в което я беше превърнала болестта. От този момент не мога да погледна слаба жена, защото в главата ми изскача ужасната дума „рак“, категоричен е актьорът.

Касандра умира от страшната болест само на 43 години, но кошмарът за Пиърс не свършва. Осиновената им щерка Шарлот се разболява от абсолютно същия вид рак на яйчниците и умря през 2013-а, дори още по-млада – едва на 41 г.

„За мен да си дебел значи да си здрав. Знам, че много доктори ще ме оплюят, но е факт. Колкото по-дебела става жена ми, толкова по-добре се чувствам“, категоричен е Пиърс, пише hotarena.bg