Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 29.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Арт

Излезе трейлър на втори сезон на сериала „Пороците на Токио“

Две години трябваше да чакаме, за да видим продължение на сериала „Пороците на Токио“ (Tokyo Vice) на HBO Max. Е, чакането е напът да приключи, тъй като вече имаме трейлър за втори сезон от криминалната история, вдъхновена от действителен случай.

Изпълнителен продуцент отново е Майкъл Ман, режисьор на класики като „Жега“ и „Вътрешен човек“. Очевидно правенето на екшъни и криминалета му се получава по-добре от драмите, както видяхме с филма „Ферари“.

Зад кормилото на „Пороците на Токио“ обаче не е той, а отново стои Джей Ти Роджърс – създател на сериала и негов режисьор.

За тези, които не са наясно с историята на „Пороците на Токио“, става въпрос за американския журналист Джейк Аделстийн (Ансел Елгорт от Baby Driver), който през 90-те години на миналия век се мести в японската столица Токио и става първият чужденец-репортер в местен вестник.

Там се сблъсква с някои традиционни японски предразсъдъци към чужденците, а допълнително затруднение е, че влиза в криминалния отдел.
Снимка: HBO Max

Под крилото си го взима детективът Хирото Катагири (Кен Уатанабе от „Последния самурай“), който показва на Джейк колко тънка може да бъде границата между закона и подземния свят.

Двамата бързо откриват опасната реалност, която японската Якудза създава, а втори сезон ще ги потопи още по-дълбоко в сенките на Токио.

Цялата история е вдъхновена от разказите на истинския Джейк Аделстийн в неговата биографична книга „Пороците на Токио“, разказваща за работата му като репортер в Япония.

Втори сезон на сериала, чийто трейлър може да гледате горе, ще ни разкрие още от света на Якудза, докато Джейк разследва нова мистерия, която ще постави в огромна опасност неговия живот и живота на близките му.

Освен завръщане на Елгорт и Уатанабе в техните роли, ще видим и вече познатите лица на Рейчъл Келър и Ринко Кикучи. Определено очакваме и антигероя Сато на Шоу Касамацу, който очевидно е оцелял след последния епизод на първи сезон.

Към тях се присъединяват и нови попълнения от японски и чуждестранни звезди. Мики Мая ще бъде полицейски следовател с безкомпромисно отношение към Якудза, докато Йосуке Кубозука ще влезе в ролята на член на подземния свят.

Втори сезон от „Пороците на Токио“ започва на 8 февруари в стрийминг платформата HBO Max, информира webcafe.bg