Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 05.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Бизнес

Лихвите по кредитите и депозитите през февруари на фокус през седмицата

В понеделник (28 март) БНБ ще обяви лихвите по кредитите и депозитите през февруари 2011 г.В този ден НСИ ще оповести състоянието на бизнес климата в промишлеността, строителството, търговията и услугите през март, както и пътуванията на българи в чужбина и посещенията на чужденци в България през февруари.

В понеделник ще се проведе и аукцион за ДЦК, деноминимирани в евро със срочност 5 години. В първия ден на седмицата започва и търговията с правата от увеличенията на капитала на Еврохолд България АД и ФЕЕИ АДСИЦ.За вторник (29 март) е насрочено общо събрание на акционерите в Булгари резерв пропъртис АДСИЦ.В сряда (30 март) НСИ ще обяви индекса на цените на производител в промишлеността през февруари 2011 г., а за този ден е насрочено и общо събрание на акционерите на Балканкар-Заря АД.

В четвъртък (31 март) БНБ ще оповести баланса на банковата система към 28 февруари 2011 г. Четвъртък е и последен ден за публикуване на годишните неконсолидирани одитирани отчети на публичните дружества за 2010 г.В този ден НСИ ще обяви данни за производството и доставките на енергийни продукти през декември 2010 г., както и окончателни данни за 2010 г. за туристическите пътувания и разходи за туризъм на населението.За петък няма насрочени събития от корпоративния или икономическия календар.

investor.bg