Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 23.06.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Най-екстравагантните покупки

Това нищо в сравнение с известните личности. Боно, например, купи билет първа класа за шапката си!Вижте някои от най-екстравагантните харчове на богати хора:

Никълъс Кейдж си купи пирамида-гробница, за да може да бъде погребан като египетски бог. Тя се намира в гробище в Ню Орлиънс и е само една от налудничавите покупки на Кейдж. Той притежава още череп на динозавър, два острова и др.Бионсе похарчи 100 000 долара за тези панталони. На наградите BET през 2007 г, Бионсе се появи с панталони, които струват повече от висшето образование на децата на средния американец.Използваният тест за бременност на Бритни Спиърс се продаде в eBay за 5 001 долара. Купувачът бе Goldenpalace.com – казино, известно с лудите си рекламни ходове, като това, че плати 15 000 долара на американка да си татуира името им на челото си.

Ким Бейсинджър си купи малък град в Джорджия. През 1989 г. актрисата, която е родена в щата Джорджия, си купи град Брасълтън, с 500 жители. Тя похарчи 20 млн. долара, а целта й бе да превърне града в туристическа атракция, но не успя. Бейсинджър по-късно обяви фалит, като се счита, че това е една от най-големите ей грешки.Луда фенка купи препечена филийка, полуизиядена от Джъстин Тимбърлейк. Джъстин бил поканен в радио шоу, но трябвало да излезе в ефир преди да успее да си дояде препечените филийки. Радио станцията пуснала останките от закуската му в eBay и 19-годишна фенка ги купила за 1 025 долара.

Семейството, което притежава сградата в Текас, от където Лий Харви Осъулд е застрелял Джон Ф. Киенеди предложи за продажба прозореца, зад който е стоял убиецът. Той се продаде за 3 млн. долара. Имайте предивд, че не става въпрос за стаята, а за един прозорец с рамка.Британка продаде девствеността си, за да си плати таксата за университета. 18-годишната Роузи Рийд, студентка в университета в Бристол, получи около 14 000 долара от 44-годишен инженер.Американско ТВ шоу купи истински електрически стол, на който действително са умирали хора. Сумата не е ясна.

Испанка на име Анхелес Дуран си извади нотариален акт за Слънцето. В момента тя се опитва да измисли начин да накара целия свят да й плаща за това, че ползва светлината и топлината.Бони купи билет първа класа за шапката си. Когато пристигнал в Италия за свой концерт, фронтменът на U2 забелязал, че е забравил шапката си. Той веднага купил билет първа класа (1600 долара) за нея и организирал автомобил с шофьор, който да я посрещне на летището.Китаец купи сол за 4 100 долара. След земетресението в Япония, китайски гражданин силно се притеснил от радиацията. Той чул, че йодът предпазва от радиация и купил йодирана сол (която няма подобни свойства) за 4 100 долара.

b2bnews.bg