Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 25.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Майката на Станишев: Дария взе носа и устата на татко си

Дария, дъщерята на соцлидера Сергей Станишев, е взела носа и устата на известния си татко. Това каза пред „Стандарт“ щастливата баба на момиченцето – проф. Дина Станишева. Преподавателката още не се е запознала „очи в очи“ с най-прясното попълнение на семейството.Забележителната прилика обаче е видима и на снимките с фотоапарат, които гордият баща е показал на семейството си, разказа още Станишева. Кадрите са запечатали не само първия ден на малката госпожица, но и момента на раждането й, на което Сергей е присъствал. Самият соцлидер се е похвалил на брат си – арх. Георги Станишев, че Дария му е одрала кожата „едно към едно“. Бебето и майката, PR експертът Моника Йосифова, ще бъдат изписани от клиниката на д-р Атанас Щерев след ден. И двете дами са в отлично здраве и се чувстват добре. Те ще се приберат у дома тъкмо навреме за рождения ден на татко Сергей, който на 5 май навършва 45 и не крие радостта си, че с наследничката делят обща зодия – Телец.

За тогава са планирани и почерпките за роднините и приятелите на соцлидера. Въпреки радостта си от раждането на Дария в неделя вечерта Станишев не е събирал близки на трапеза, разказа Дина Станишева. На обяд, след първомайския митинг на левицата и преди да затича в болницата при Моника и Дария, лидерът на червените все пак е успял да отскочи до дома на майка си, за да я почерпи и да и покаже внучката на фото.

Баба Дина вече е успяла да вдигне тостове с приятели и съседи по щастливия повод. Майката на соцлидера обаче призна, че все още умува с какъв подарък за „добре дошла“ да посрещне внучката си. „Надявам се Сергей да ми помогне, да ми каже от какво имат нужда“, сподели бабата, която е на седмото небе. Тя очаква „жокер“ от сина си и за това с какво да го дари за ЧРД.В дома на брата на Станишев също умуват с какво да дарят единственото момиченце в рода. Докато беше сингъл, шефът на червените традиционно посрещаше рождения си ден в бащиния дом. Вероятно обаче тази година той ще домакинства на празника. Станишев и нежната му половинка Моника са наели дом в елитния столичен квартал Драгалевци, където приютиха порасналото семейство. Освен мъничката Дария с тях живеят и двете деца от предишния брак на PR специалистката. „Все още обаче не знам подробности за тържеството“, призна проф. Станишева. „Празникът обаче ще е дори 3 в 1, защото и аз имам имен ден“, пошегува се братът на щастливия татко – Георги.

standartnews.com