Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 02.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Просто приятел и нищо повече

Жените и мъжете почти винаги имат различна версия за нещата. Никак не е чудно, че понякога господата са в голяма заблуда като си мислят, че са обвързани сериозно с дамата на сърцето им, а тя въобще да не е на същото мнение. Има знаци, които подсказват за тази ситуация. Ето и някои от тях.Когато една жена си пада по мъж и държи да бъде харесвана от него, тя поддържа възможно най-добър външен вид. Липсата на токчета, перфектна прическа и грим веднага подсказват за безразличие. Влюбената жена обръща огромно внимание на половинката си. Когато обаче тя не намира достатъчно време да се вижда с него, рядко го изслушва и забравя да се смее на шегите му, то това значи, че тя вече или не е влюбена в него, или може би никога не е била.

Жените винаги внимават какво говорят пред мъжете, с които имат романтични отношения. Опитват се да не ги дразнят, но в същото време и да се държат на ниво. Ето защо ако една дама използва нецензурни думи пред гаджето си, най-вероятно само той си мисли, че й е гадже.Когато са във връзка, жените търсят непрестанно физически контакт с партньора си. Те често намират причина да оправят яката на ризата му, да го погалят по ръката или да го потупат по рамото. Липсват ли тези моменти, ситуацията е „просто приятели“.

Антуражът също дава категоричен знак за отношенията между двама души. Ако жената води винаги приятелки на срещата си с мъже, то това означава, че тя няма никакво намерение да създава сериозни отношения със силния пол.Сексът определено не е критерий за връзка дори когато се случва редовно между двама души. Показателно тук е поведението на дамата на публични места. Ако тя спазва дистанция от сексуалния си партньор или флиртува с други мъже, то той определено си остава само компания за леглото.

actualno.com