Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 29.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

„За“ или „против“ грима на плажа

Много жени отиват на плаж с идеята, че трябва да изглеждат толкова добре колкото на среща.Понякога на плажа се сблъскваме дори с млади момичета, които са с тежък и натрапчив грим. Да носим ли грим или не на плажа това е въпрос, на който можем бързо и лесно да си отговорим. Отговорът зависи само от нашите намерения.

Ако отивате на плажа с идеята да се забавлявате с приятна компания, да правите тен и да плувате, не слагайте грим. Дори и водоустойчивата спирала трудно издържа на температурата и солената вода. По добре заложете на аксесоарите. Изберете си бански, който най-добре подхожда на фигурата ви и комбинирайте с останалите неща: капела, чехли и чанта. Добавете и оригинални бижута, декоративни, които не са много скъпи. Не носете злато на плажа, защото рискувате да изгубите някой пръстен или гривна във водата.

Вторият вариант е да искате да впечатлите своята половинка. Познавате се от скоро и не искате той да ви вижда без грим или искате да срещнете нов партньор на плажа. Ако се притеснявате да отидете без грим поне не слагайте много тежък. Изберете светли нюанси, а спиралата да бъде водоустойчива. Не потапяйте лицето си във водата.Избягвайте да слагате парфюм на плажа. Можете да си навлечете големи неприятности. Силните миризми привличат насекоми, а някои от тях са много опасни. Използвайте рол-он, за да поддържате свежестта си, а сладките и тежки аромати оставете за друг момент.

women.bg