Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 06.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Бизнес

Въвежда се временна организация на движението в неделя във Варна

Във връзка с провеждането на Европейската купа и Държавно първенство по триатлон на 24 юли, неделя, се въвежда временна организация на движението в централната част на Варна. От 04.00 до 17.30 часа ще бъдат затворени за движение бул. „Сливница” в участъка от община Варна до хотел „Черно море” и бул. „Княз Борис І” от хотел „Черно море” до ИУ. Във връзка с това ще бъдат направени и следните промени в маршрутите на градския транспорт по бул. ”Цар Освободител” в участъците от спирка ”Летен театър” до ИУ, и по бул. ”Княз Борис І” от х-л “Черно море” до спирка ”Делфинариум” :

1. Линии с номера 8, 9, 14, 109, 409 от бул.”Мария Луиза” продължават по бул. ”Осми Приморски полк” до спирка “Явор”, после завиват надясно по бул. ”Васил Левски” и се включват в обичайния си маршрут.

2. Линии с номера 17А и 39 след спирка ”Димчо Дебелянов”, по посока към спирка „Почивка”, ще се обслужват последователно по бул. ”Мария Луиза”, бул. ”Осми Приморски полк” и бул. ”Левски” до спирка ”Почивка” .

3. От спирка ”Почивка” – по посока към центъра се запазва маршрута на автобусите по ”Княз Борис” до ИУ, после автобусите завиват на дясно по бул. ”Цар освободител” и по бул. “Осми Приморски полк” стигат до центъра и спазват обичайния си маршрут.

4. Линия № 20 ще се обслужва през площад ”Съединение” и центъра в двете посоки .

Гражданите и гостите на град Варна могат да ползват за движение в посока към курортните комплекси булевардите ”Осми Приморски полк” и ”Васил Левски”.

http://www.barometar.net/