Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 18.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Виктория Бекъм затрупана от подаръци

Дейвид и Виктория Бекъм не могат да се оплачат от медиен интерес. Сега обаче, когато се роди четвъртото им дете, стана ясно, че семейството на футболиста било затрупано и от подаръци.Близки и непознати, фенове и приятели, всички се надпреварват да изпращат подаръци за бебето Харпър. Особено щедри се оказали различни фирми, производители на детски стоки. Те изпращали като подаръци скъпи дрехи и аксесоари на Виктория, с тайна надежда, че тя ще предпочете някой от продуктите им и това ще повиши цялостно продажбите на компанията.

Дейвид и Вики обаче имали твърда политика да не приемат подобни дарове и изпратили всички стоки за благотворителност. Те заявили, че имат достатъчно много подаръци от близки и приятели, за да приемат още, освен това искали да помогнат на нуждаещите се.Според запознати скоро много семейства в неравностойно положение в Лос Анджелис и околността ще се зарадват да получат от скъпи, по-скъпи бебешки дрешки, аксесоари, колички и какво ли не. Някои от продуктите са специална дизайнерска изработка за семейство Бекъм.

Политика на много компании производители е да изпращат като подарък свой продукт на известна личност, за да си направят реклама.Когато се родиха близнаците на Дженифър Лопес, например, компанията, чиято детска количка певицата е предпочела за децата си, използва неправомерно снимка на певицата и нейните деца. На фотоса се виждаше как Лопес и съпругът й Марк Антъни се разхождат, бутайки детска количка. Фирмата, производител на количката, използва снимката, в своя рекламна кампания. Дженифър беше толкова бясна, че осъди компанията за морални щети и злоупотреба.

actualno.com