Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 03.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Мъжете изневеряват на чужди сватби

Британските мъже най-често изневеряват на чужди сватби, а най-срещаният случай е пиянска авантюра с шаферката, установи британско проучване, направено от специализирания сайт за кръшкачи Illicit Encounters.В рамките на изследването били анкетирани 2000 британци за извънбрачните им връзки. Една трета от тях си признали за изневери на чужди венчавки, когато са присъствали на празненствата без половинките си. Кръшканията на ергенските партита се оказали изненадващо малък процент в сравнение със сватбените – едва 27 на сто.

Роузи Фрийман-Джоунс обясни защо почерпените мъже налитат като луди на шаферките: „Те са невероятно привлекателни за поканените на сватбената церемония мъже. Самият факт, че носят шаферски тоалет, донякъде рекламира обстоятелството, че са свободни и евентуално достъпни за ухажване. Освен това на сватбените партита са налице идеалните условия за кръшкане – добро настроение, танци и много безплатен алкохол.“

Анкетираните мъже си признали при какви обстоятелства най-често кръшкат на благоверните. 32 на сто доверили, че го направили на сватбено парти, 27 на сто – на ергенски купон, 21 на сто на коледно парти в офиса, и 9 на сто – на сбирка на съученици. Дамите от своя страна имали доста превратни представи на какви места им кръшкат любимите. Основната им заблуда била /37 на сто от анкетираните/, че най-вероятно са станали рогоноски след коледно парти в офиса на любимия.35 на сто вярвали, че са били мамени по време на ергенско парти, 17 на сто – на сбирка на съученици, и едва 11 на сто – на сватбено празненство без тяхно участие. Повечето от анкетираните били женени, на възраст между 25 и 45 години, уточнява сайтът.

actualno.com