Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 03.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Линдзи и Парис отново заедно

Парти двойката Линдзи Лоън и Парис Хилтън отново са станали дружки. Двете дами бяха най-редовните посетителки на светски партита, където с разкрепостеното си поведение и запоите си правеха силно впечатление. После обаче се изпокараха и Лоън пое по друг път – към ареста, а наследницата се отказа от нощния живот в името на телевизионната си кариера и тогавашното си гадже Сай Уейтс.

Кризата в отношенията на двете блондинки очевидно е отминала, защото Лоън е забелязана да купонясва на вилата на Парис в Малибу. Двете са били заедно на ресторант и после на клуб. Линдзи се дегизирала с голяма шапка, за да не я разпознаят. Приятелството й с Хилтън може да постави под съмнение желанието й да се откаже от развлеченията, включващи шумни запои, дрога и постоянно присъствие на всякакви забави.

След като излежа домашния си арест за кражба на скъпо бижу, актрисата опита да убеди всички, че става примерно момиче. Парти дружката й Парис пък скъса с Уейтс, на когото не понасяли медийните й изяви и сега отново може да се впусне в нощния живот. И ето, че двечките отново се надушиха.

tialoto.bg