Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 06.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Дарина Павлова заживява с Берлускони

Теодора Стефанова, която получава информация за бъдещето от извънземното Нелсън, разкри пред Сутрешния блок на бТВ прогнозите си за бъдещето на България и някои по-известни българи.Стефанова заяви, че вдовицата на Илия Павлов Дарина Палова ще заживее с италианския премиер Силвио Берлускони. Така тя категорично потвърди слуховете, че двамата имат връзка.

„Дарина ще бъде продуцент на телевизионна програма, която ще се разпространява от медийната компания на Берлускони „Медиасет“. Дарина и Силвио ще заживеят заедно. Тя вече е част от неговата фамилия, а и децата им са много близки“,  казва още Стефанова.Знае се, че Дарина Павлова сега живее в луксозна вила в съседство с къщата на Берлускони на остров Сардиния, която нищо чудно да е закупила, за да е близо до премиера на Италия.Освен за италианския премиер Теодора Стефанова разгада бъдещето и на нашия.

Тя твърди, че през 2012 г. Бойко Борисов най-накрая ще се ожени. „Той ще има до себе си жена с класа и положение, която ще го представя много добре в обществото. Двамата са създадени един за друг“, поясни ясновидката.Според нея ГЕРБ ще спечели президентския вот през октомври. Кандидатът на управляващата партия обаче ще се изправи на балотаж срещу бившия еврокомисар Меглена Кунева.

Стефанова не вижда тази година да имаме жена президент, както прознозират други врачки. Нейната информация е, че постът на държавния глава ще премине в ръцете на нежния пол едва след няколко години. Първо, през 2014 г. ще се сдобием с жена премиер, след което ще си имаме и дама президент. Двете госпожи ще окажат силно влияние върху развитието на страната.ГЕРБ ще спечели в София на месния вот през октомври, но много трудно, каза още Стефанова. Тя предрече, че формацията на Бойко Борисов вероятно ще загуби кметските избори в някои от големите градове на страната, където в момента очаква победа.

Гадателката вижда 2-3 смени на министри в кабинета „Борисов“, като не е изключено единият от тях да е земеделският министър Мирослав Найденов, защото „ще има много стачки“.Тя твърди още, че  още идната година съдебната система в България ще се стабилизира и ще се сложи край на конфликтите й в МФР.

lifestyle.bg