Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 28.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Американските звезди разпродават имотите си

Американските звезди продават в последно време домовете си на нетърпеливи купувачи. Известните хора са доста успешни в сделките си и успяват да продадат за кратко време, пише Бизнес Инсайдър.Всички недоумяват какво точно притежават тези хора, за да успеят да продадат имотите си толкова бързо. Отговорът е с една дума- статус.

Въпреки тежката икономическа ситуация, две неща важат в пълна сила за американците. Първо, много от тях се борят със зъби и нокти да притежават собствен дом – американската мечта е все още жива. Второ, повечето американци искат да имат статус, който  смятат, че е свързан с това какво притежават. Отдавна не е шокираща статистиката за броя американци взели кредит, за да си позволят от всичко по много. Тези две отличителни черти на средностатистическия американец драстично увеличават шансовете на звездите да продадат имотите си за кратък период от време, въпреки състоянието на рецесия.

Когато става въпрос за скорошни продажби на имоти на звезди, Джъстин Тимбърлейк, Елизабет Тейлър и Кати Пери са считани за относително успешни в сключването на сделките с недвижимите си имоти.

Манхатънският апартамент на Джъстин Тимбърлейк

Бившият любимец от Nsync, превърнал се в соло изпълнител, Джъстин Тимбърлейк е добре познат в музикалния бизнес, а скоро се появи и в няколко хитови филма, сред които Социалната мрежа и По приятелски. Тимбърлейк наскоро се сбогува с луксозния си апартамент за повече от 4.7 милиона долара – с 10% по-ниска цена от първоначалната му стойност.

Имотът на Елизабет Тейлър в Лос Анджелис

Елизабет Тейлър е легенда от черно белите телевизори, известна както със забележителния си външен вид, така и с телевизионния си успех. За жалост, тази талантлива актриса почина в началото на годината, като остави в наследство няколко внушителни имота. Домът на Елизабет Тейлър също е продаден след нейната смърт за 8 милиона долара, цена малко под истинската стойност, равняваща се на 8.6 милиона. Бившият дом на Тейлър, намиращ се в Бел Ер, се е задържал на пазара около един месец, което е невероятно бърза продажба за толкова скъп имот.

Имението на Кати Пери в Лос Фелиз

Калифорнийската поп звезда Кати Пери стана известна в последните години с хитове като “I Kissed a Girl” и “Hot N Cold”. Наскоро тя, заедно със съпруга си, решават да се сдобият с имот в Лос Анджелис и да се разделят с имението си в Лос Фелиз на стойност 3.3 милиона долара. Съпругът на Кати купува имението, когато те все още само се срещат, но сега вече са решили, че им е нужно по-голямо жилище, след като вече са женени.

Едно нещо е очевидно – тези имоти не биха се продали толкова бързо и успешно, ако не бяха собственост на звезди. В наши дни, действителната стойност е цената, максимална за дадено жилище, като и купувачите и продавачите са сигурни, че сумата, която ще получат, ще е доста по-ниска от исканата.

Въпреки пазара, успехът на тези сделки се състои в две неща, включващи името на звездата и желанието на средностатистическия американец да придобие статус. Имоти са привлекателни и поради перфектното си местоположение, удобствата, с които разполагат, и гордостта от това, че предишният собственик е бил Джъстин Тимбюрлейк, Елизабет Тейлър или Кати Пери, което е водещо в поддаването на изкушението.

expert.bg