Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 29.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Арт

Биографията на Стив Джобс излиза преди обещаната дата

Официалното публикуване на биографията на изпълнителния директор на Apple Стив Джобс бе изместено с близо три месеца и половина по-рано от официално обявеното досега. Вместо през март 2012 г. изданието ще се появи на пазара още ноември тази година, съобщава блогът All Things Digital.Новата дата на пускане в продажба на книгата с простото и ясно заглавие Steve Jobs: A Biography, е 21 ноември 2011 г., пише американският книжен сайт Barnes&Noble. Предвижда се цената на дребно на изданието с твърди корици да бъде 20 долара и 40 цента.

Причини за решението книгата да излезе на пазара по-рано от обявения до момента срок, не се съобщават. Досегашната официално обявена дата на сайтовете на Apple и Amazon бе 6 март 2012 г.Биографията на Стив Джобс ще е с обем от 448 страници, отпечатани от издателство Simon & Schuster. Неин автор е американският публицист Уолтър Исааксън.

Книгата е първата биография на Джобс, която излиза с негово съгласие. В процеса на работа върху нея Исааксън е взел около 40 интервюта с Джобс, както и с членове на неговото семейство и приятели.Очаква се, че подобно на повечето продукти на Apple, биографията на нейния шеф също да се превърне в бестселър. В началото на юли Amazon даде възможност за предварителни поръчки и за първите няколко дни бъдещата биография, от която не е продадена нито една бройка, влезе в топ 30 на най-популярните книги на сайта.

inews.bg