Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 29.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Как да привлечем пари с тайните на Фън Шуй?

Искате ли да привлечете пари към себе си? Не само да забогатеете, но и да запазите и умножите средствата си? Тогава е добре да усвоите тайните на фън-шуй.За да работете ефективно с инструментите на фън-шуй е необходимо да начертаете скица на апартамента си и да определите разположението му спрямо светлината. За да привлечете пари, трябва да обърнете внимание на югоизточния сектор в дома си и да му направите „ревизия”.Веднага махнете всички вещи, които предизвикват у вас неприятни емоции, напомнят за липса на пари и други проблеми.

Ето какво трябва да премахнете:

– боклука

Незабавно го изхвърлете, особено ако блокира достъпа до мебели или вратата.Ако живеете в еднофамилна къща, убедете се, че таванът в тази част не тече – в противен случай оттам ще изтичат парите ви.

– тоалетната

Ако тоалетната е разположената именно в този сектор, това ще навреди на енергията за привличане на пари във вашия дом. Ако нямате възможност да я преместите, капакът на тоалетната чиния трябва винаги за бъде затворен.

– котешката тоалетна

За нея важи същото правило.

– счупени предмети

Ако в тази част се намират счупени или пукнати предмети, незабавно се избавете от тях. Не се тревожете – с времето на тяхното място ще се настанят нови. Представете си, че просто освобождавате място за тях.

– изсъхнали растения

Те пречат на проникването на позитивната енергия във вашия дом.

– кош за отпадъци

Той също възпрепятства нарастването на вашето благосъстояние.

– погрешни символи

Снимки на хора, които ви напомнят за лоши времена.

След това добавете в този сектор:

– пурпурен, червен и зелен цвят

Тези цветове привличат енергията на богатството в дома и я запазват. Купете си различни предмети с тези цветове или ако вече имате такива, преместете ги в тази част от дома си. Прекрасен силен талисман и красиво украшение за дома е парче аметист или нефрит.

– символи на богатство

Например монети, парче злато, ценни книжа – струва си да ги държите в тази част на дома.

– скъпоценности
Поместете в югоизточната част от дома си и кутията с вашите скъпоценности. Това ще ви помогне да привлечете повече пари.

– символи на „пълния живот”
Снимки на вашите деца и близки, картини и снимки на живописни места, които ви вдъхновяват или които искате да посетите. Изображение на това, с което искате да се занимавате или което бихте искали да притежавате. Представете си, че поставайки тези картини в тази част от дома си вие правите поръчка и чакате доставката. Но бъдете много внимателни в желанията си!

– растения
С техния растеж ще се увеличава и вашето благосъстояние.Сега вече вие сте готови да привлечете в дома си енергията за придобиване на повече пари!

tia.bg