Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 15.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Бизнес

И ВМРО с кандидат-президентска двойка

В кандидат-президентската надпревара ВМРО влиза с лидера на движението Красимир Каракачанов. За вицепрезидент ще се състезава председателят на МЕНСА – България Даниела Симиджиева. От ВМРО са се спрели на Симиджиева и защото през 2004 г. тя става жената с най-високо IQ в света. Сега тя работи към Българската стопанска камара.

Лидерът на движението Красимир Каракачанов твърди, че бъдещият президент трябва да има повече правомощия, дори да поиска и вот на недоверие на кабинета.“За нас това кандидатиране не е просто участие, както „Борисов участва вероятно, за да не пропусне този мач“, твърди Каракачанов. Той допълва, че следващият президент трябва да бъде говорител на обществото, а не да търси „бавачка“
в Брюксел, Москва или Вашингтон.

Кандидат-президентската двойка Каракачанов – Симиджиева предлагат да бъдат спрени социалните помощи на всички семейства, в които има деца, които не ходят на училище. Справянето с демографската криза, битката с монопола и увеличаване числеността на армията са сред приоритетите на двамата кандидати, допълва БТА.

Dnes.bg