Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 18.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Арт

Боно, Лейди Гага и Ъшър заедно на концерт в Холивуд

Боно, Лейди Гага и Ъшър ще пеят на концерта в Холивуд на 15 октомври в чест на 10-ата годишнина на фондацията Бил Клинтън, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес.Други „социално отговорни“ артисти от света на музиката, киното и телевизията също ще участват в събитието, с което ще бъде отбелязана годишнината на фондацията на бившия американски президент и усилията й в борбата със СПИН, както и за опазване на околната среда.

Концертът под мотото „Различното десетилетие: концерт в чест на 10-ата годишнина на фондацията на Уилям Дж. Клинтън“ ще продължи цяла нощ и ще бъде предаван на живо в Yahoo. Всички приходи ще бъдат внесени във фондацията, съобщиха Yahoo и организаторите.

„Горд съм, че някои от днешните най-влиятелни изпълнители ще се съберат, за да привлекат вниманието върху работата на моята фондация“, заяви Бил Клинтън, цитиран от Ройтерс. Той добави, че работата на Глобалната инициатива „Бил Клинтън“ през последните десет години е помогнала да се подобри животът на 300 милиона души в света.През изтеклите десет години фондацията на Бил Клинтън работи за подобряване на здравеопазването, за устойчиво икономическо развитие и опазване на околната среда, отбелязва АП, цитирана от БТА.

Standartnews.bg