Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 18.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Ирен Онтева и приятелят й вече се обичат от разстояние

Ирен Онтева издаде, че окончателно се е прибрала в България и с половинката й – италианският бизнесмен Давид на този етап поддържат връзка от разстояние.„Завърнах се в България, тук имам много задачи, ангажименти. Давид често пътува, така че се виждаме“ – издава манекенката.

Живеейки у нас, Ирен Онтева се е заела да уплътни изцяло времето на сина си Кристиян, плод на връзката й с бизнесмена Христо Сираков. Освен че 6-годишният малчуган ходи на детска градина, където е ангажиран с различни образователни и спортни занимания, Ирен отделно го е записала на курс по английски език и тренировки по плуване и таекуон-до.

Пред bliasak.bg красавицата обаче сподели, че уроците хич не влекат Кристиян и той предпочита да се занимава с типично мъжки неща, за които баща му му угажда. „На малкия му дай да кара нещо, въобще не му се учи. Баща му все го води на вилата, карат АТВ-та…“, разказа Ирен. Все пак майката е щастлива, че малкият, който догодина ще е първокласник, пълноценно се радва на детството си.

lifestyle.bg