Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 29.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

Ситуацията във Варна се усложнява, информират от Община Варна

Вследствие на обилния валеж се наводняват  основни булеварди като критичните точки са:Осми приморски полк, Мария Луиза, ул. Девня, Цар Освободител, ул. Цариброд, околовръстното на Хр. Смирненски в района на болниците, ул. Акад. Курчатов, завоя по новия път под ВиК, участъка пред р-нт “Камелия” на пътя Варна – Златни. Всички екипи са пренасочени главно към тези места

Препоръчваме на гражданите да избягват движението по тези места особено по големите булеварди и ако е възможно да се търсят други маршрути.

Подлезите:Затворени  са подлезите Шипка, Спортна зала, Почивка на Пикадили парк, както и пътя към Летен театър от ВИНС.В критично положение са подлеза на Комитово ханче и АГ болницата. Огромно паднало дърво на бул. Цар Освободител до сервиза на Тойота. В момента го отстраняват екип на ППБ/пожарната/.

На ул. Девня /до Филбо/ бяха закъсали 4 автомобила с хора в тях. Хората са изнесени от екипи на ППБ и гражданска защита. Ще се затвори движението там.

По пътя за сметището в с. Въглен има преспи, но машини на Инжстрой почистват и пътя е проходим.

Работи се по паднали дървета:

Ул. Кап. Райчо и Обрешков, кръговото кръстовище на Метро, ул. 27-ми юли, Отец Паисий/до новата църква/, по бул. Цар Освободител/червения площад/, ул. Дебър, Петко Каравелов и до Пантеона.Подготвя се писмо до Шаба на флота с молба да се намесят и съдействат с подходящата техника за извозване на закъсали коли от подлезите и др.места.

barometar.net