Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 29.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Чарли се завръща през лятото догодина

След като беше изхвърлен от сериала „Двама мъже и половина“ Чарли Шийн се завръща на малкия екран през лятото на 2012 година с нова поредица – „Психотерапия“ /“Anger Managеment“/, предаде Ройтерс. Комедийната продукция беше анонсирана по-рано тази година, но не си беше намерила телевизионенен канал, който да я излъчи.Стана ясно, че телевизия FX e поела този ангажимент. В новата поредица Шийн играе ролята на терапевт, който би трябвало да помогне на пациентите си да овладеят гнева. Вместо това обаче той предизвиква невероятен хаос в живота им, като използва неконвенционални методи.

Новото шоу е поредният опит на Чарли да започне нова страница в своята кариера, след една повече от буреносна година в живота му. Той беше най-високоплатеният телевизионен актьор за ролята си на ергена-сваляч Чарли Харпър в суперпопулярния сериал „Двама мъже и половина“, но бе уволнен след публична свада със създателите на поредицата и шефовете в телевизия CBS.

Чарли Шийн набързо беше сменен с Аштън Кътчър. Неблагоприятният обрат в кариерата на актьора беше предшестван от година на съдебни главоболия и лечението на неговата алкохолна и наркотична зависимост. Сериалът „Психотерапия“ се основава на едноименната лента с главни герои Адам Сандлър и Джак Никълсън. Каналът FX е поръчал 10 епизода, чиито снимки ще започнат в началото на 2012 година.

actualno.com