Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 25.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Не дубльор на Джет Ли е загинал при снимките на „Непобедимите 2“

Дубльорът на Джет Ли не е присъствал на снимачната площадка по време на инцидента в Огняново, при който загина един каскадьор, а друг пострада тежко.От продуцентската фирма потвърдиха за загинал каскадьор и един ранен. Дубльорът на Джет Ли, Самюел Ле, обаче не е присъствал на снимките на втория снимачен екип в деня на инцидента, се посочва в съобщението от пиар екипа на филма „Непобедимите 2“ по повод на публикации в медиите.“През последните дни в българската преса излязоха неверни твърдения, че дубльорът на актьора Джет Ли е загинал при инцидента край язовир „Огняново“.

Отбелязва се, че всички изявления в пресата извън официалното становище на продуцентската компания са от недостоверни източници и не са потвърдени от компанията, продуцираща „Непобедимите 2“, допълва БТА.В четвъртък (27 октомври) каскадьор, вероятно от китайски произход, загина след инцидент в язовир „Огняново“ край Елин Пелин при опит за имитиране на взрив.

Снимана е каскада в гумена лодка в язовира, когато е произведен мощен взрив, който убива единия каскадьор и ранява тежко другия, който след петчасова операция е стабилизиран. По случая е образувано досъдебно производство, заявиха от полицията.В суперпродукцията „Непобедимите 2“ се снимат световноизвестни актьори като Силвестър Сталоун, Арнолд Шварценегер, Брус Уилис, Чък Норис, Долф Лундгрен, Джейсън Стейтъм, Жан Клод ван Дам.

barometar.net