Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 29.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Бебето на Хю Грант е от китайка

Една от най-неочакваните новини около вечния ерген – Хю Грант, е че британецът е станал татко на момиченце. Малката госпожица се е появила на бял свят преди броени дни – на 26 октомври след цезарово сечение в болница Портланд в Централин Лондон. Daily Mail надуши, че майката е младата китайска актриса Тингланг Хонг, която е с цели 19 години по-млада от 51-годишния Грант.

„Мога да потвърдя, че Хю Грант е щастлив баща на момиче“, каза говорителката на актьора.Бебето не е било планирано и се е появило след краткотрайна връзка. Грант обаче е останал в много добри приятелски отношения с майката и сега играе ролята на добър баща.Момиченцето е първо дете за Хю Грант (51 г.) Преди време актьорът имаше връзка с красавиците – Елизабет Хърли и Джемайма Хан.

Още преди повече от година актьорът каза в откровено интервю, че вече мечтае за свой наследник. „Преди 10 години не мислех че имам нужда да създам поколение. Много от най-близките ми приятели вече създадоха семейства и когато виждам колко са щастливи всъщност у мен се пробужда желание и аз да съм част от нещо подобно“, каза тогава актьора.

lifestyle.bg