Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 18.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Сбогуваме се с актрисата Атанаска Вихърова от „Тутурутка“

Една от най-чаровните млади актриси, покорила хиляди зрители с екранните си скечове, е загинала в зверска катастрофа в Канада, пише „Всеки ден“. Става въпрос за 30-годишната Атанаска Вихърова от „Тутурутка“.Вечно усмихнатата Атанаска, както винаги ще я запомнят зрителите и близките й, загива в Деня на будителите – 1 ноември. Два дни по-късно на страницата на „Тутурутка“ във Фейсбук трагичната новина била официално обявена.Десетки почитатели на предаването, излъчвано навремето по варненската телевизия МСАТ, не можели да повярват, че младата актриса си е отишла завинаги.Някои даже решили, че това е черна порция хумор на тутурутковците. Шоумените обаче наистина загубиха единственото си нежно попълнение.

„Скърбим за теб и винаги ще си спомняме с усмивка“, казват колегите й.“Тутурутка“ беше толкова популярно, че екипът направи национално турне, след което издаде и музикален албум, в който тотален хит беше парчето „На тслата дръжката“. Дискът бе продаден в рекордните 300 000 броя.

Актьорският състав на Тутурутка беше  изграден от шест взаимодопълващи се лица, които с неподправен артистизъм пресъздават богатата палитни от образи в предаването. Това са: Атанаска Вихърова Васко Василев Венци Куцаров Иван Чешмеджиев Милен Минков Светлозар Стоянов „Тутурутка“е хапчето за смях, което всеки приема в критични ситуации, когато започва да се взима прескалено сериозно. Най-същественото за „Тутурутка“ е придържането към строгото правило да не се занимава по никакъв начин с политика. С мотото :“Животът е достатъчно смешен и извън политиката“. Предаването се разграничава от възможността да служи за трибуна на чужди мнения. Предаването е основано през 1995г.

blitz.bg