Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 02.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Вкусовете на бъдещите звездни майки

Певицата и актриса Джесика Симпсън заяви, че бременността определено ? се отразява на вкуса за храната. Тя призна, че обожава пъпеш със… сол.“Вече не обичам пица, защото ми е кисела. Обаче съм полудяла по пъпешите. Само че ги поръсвам обилно със сол, не знам дали е здравословно, но обожавам вкуса на сладко и солено едновременно. Мога да изям цял пъпеш наведнъж“, споделя Джесика пред сп. „People“.

Тя очаква първото си дете от годеника си Ерик Джонсън.31-годишната Джесика публично обяви, че очаква бебе, миналия месец, след като пусна снимка на заобленото си коремче.Вкуса си е променила и друга бъдеща майка – Бионсе. Тя призна, че откакто е бременна, яде постоянно кетчуп – на закуска, обяд и вечеря.“Не знам дали ще го наречете странно, но ям всичко с кетчуп. Обичах го и преди това, но сега направо не мога без него“, откровеничи 30-годишната звезда пред сп. „Closer“.

Певицата Марая Кери пък се похвали, че след раждането направо се е стопила.Изпълнителката вече се радва на 6-месечните близнаци Морокан и Монро и е успяла да свали близо 32 кг.

dnes.bg