Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 25.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Светски новини

Зуека убил човек в центъра на София

Това е една от големите тайни, която се пази 11 години.Дори в Интернет, където има всичко някой е изтрил малкото публикации за кървавата драма.През 2000 година звездата на “Господари на ефира” блъска и убива старец в центъра на София край Перловската река, пише “Всеки ден”.

Възрастният мъж починал на място, а Зуека хитро се покрил. Той дори не е осъден.И днес продължава да кара колата си. Катастрофата е част от серията ”Звездите на шоубизнеса срещу пенсионерите”, при която само за една година три знаменитости блъскат възрастни хора –Кирил Маричков, Калата и Зуека. Пред изданието звездата на “Господари на ефира” призна, че днес ”не иска да си спомня за инцидента”.“Желая да го забравя, и не ме подсещайте за него”, казва артистът.

Пиарката му Ани Халваджиян си спомня и днес за трагедията.“Имаше такъв случай преди десет години през май 2000 година. Случката стана на канала на “Цариградско шосе”, а възрастният мъж изскочил на пътя по безумен начин и не оставил шанс на водача на автомобила”, разказва Халваджиян пред изданието.Днес Зуека си кара своя малък “Хюндай”. Той дори е рекламно лице на тази южнокорейска марка.

hotnews.bg