Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 15.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Mожем ли да пазим тайна

Споделяте най-дълбоките си тайни с най-добрата си приятелка и тя без съмнение ще обещание никога да не ги споделя. Но внимавайте и не прекалявайте с доверието, което имате към своята приятелка. Най-вероятно тя ще изплюе камъчето, само половин час по-късно, показва ново проучване, цитирано от в-к Daily mail.

Изследователите открили, че 85 на сто от жените с удоволствие биха изслушали пикантни ви истории, но много малко от тях са в състояние да ги запазят в тайна за дълго.Учените установили, че жените, изкушени да клюкарстват, обикновено не могат да пазят една тайна повече от 32 минути и изплюват камъчето.

Проучване сред 3000 жени накарало нежния пол да запазят тайната на марката на крема си за лице. Една на всяка десета признава, че не е в състояние да пази тайна – няма значение колко лична или конфиденциална е тя.85 на сто казват, че изпитват удоволствие да слушат клюки за другите.Почти половината от анкетираните споделят, че те често имат необходимостта да разтоварят за техните тайни с някого, а 13% пък казват, че умишлено препредават клюки.

inews.bg