Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 04.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория България

„Мтел” не приема жалби на абонати

Нова драма изживяват абонатите на „Мтел” в цялата страна, научи „Всеки ден” от недоволни клиенти. „Пациентите” на джиесем оператора се оплакват, че служителите в офисите на компанията масово отказват да приемат жалбите им и оставят без отговор запитванията им.„МТел” не може да насмогне на чудовищно нарасналия през последната година и половина поток от недоволни потребители, които не можеха да разберат сметките си, не получаваха фактури и се жалваха от нереално високите суми, които операторът им е начислил.

Само преди два месеца от „Мтел” гордо обявиха в рекламен клип, че са се справили с въвеждането на новата си платформа и едногодишният ад за абонатите им е приключил. В продължение на повече от година клиентите на фирмата не получаваха фактури редовно, а такива им се струпваха накуп и хората не можеха да ги платят.Вместо да проявят разбиране тъй като вината е в тях, от компанията без обяснения спираха услугите на абонатите си. Накрая „Мтел” се извиниха и обещаха повече да няма проблеми с обслужването. Те дори се зарекоха, че ще отговарят на всички жалби в срок от 7 работни дни.

„Откакто започнаха проблемите им, сметките ми са постоянно завишени. Постоянно се оплаквах на служителите, но никаква полза. Щом закъснея с ден, ми спират телефона, а аз дори още не съм получила сметката и не знам колко да платя”, описва ситуацията Олга Танева от София. Жената, която е медицинска сестра по професия, се жалвала многократно, но нито едно от оплакванията й не получило отговорСлед като потърсила сметка, служителите в столичен офис й обяснили, че писмата й до оператора трябва да имат входящ номер. Такъв обаче й бил отказан. Подобна се оказва ситуацията и в стотиците офиси на компанията в страната. Служителите отказват да приемат жалби, а за входящ номера на оплакванията и дума не може да става.

„Едно момче директно ми заяви, че няма право да ми издава номер и да подпечатва писмото ми. Исках да оспоря сметката си, защото са ми написали, че ползвам интернет, а моят телефон е най-прост и дори не може да го прави. А и не го знам как се работи с този интернет”, жалва се пред „Всеки ден” Мара Тошкова от Сливница. 63-годишната жена била посъветвана от служителите да си търси правата в някой столичен офис. Там имало по-голяма вероятност да й приемат жалбата. Пенсионерката обаче не пътува до София и ще трябва да си плати за ползван интернет, макар да не знае дори как се работи с него.

vsekiden.com