Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 25.04.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Преслава и Галена закриха безславно концерта на „Планета“

Концертът по случай 10 години телевизия „Планета“ препълни зала 1 на НДК. Този път събитието не беше безплатно и въпреки това в залата празните места бяха по-малко, а правостоящите повече.И ако според едни попфолкът си отива като актуално течение, то спокойно можем да преброим най-силно аплодираните изпълнители и тези, които недокоснаха особено публиката.Безспорно най-голямата изненада беше Азис. Изпълнителят, който винаги умее да лавира между конкурентни компании, неочаквано попадна на пайнерската сцена, макар в момента да се води изпълнител на „Диапазон Рекърдс“.

Разбира се за тази изява допринесе верната му дружка Малина, с която представиха поредната си настръхваща балада. Вероятно това ще е бъдещият фолк хит, коментираха спецове. Между впрочем Малина съвсем в началото изпя микс от два-три хита, с който вдигна ударно публиката. Специалният ефект „вятър в косите“ придадоха наистина звезден блясък на изпълнението й. По-късно когато излезе с Азис, кулминацията на феновете беше наистина впечатляваща.За съжаление с такъв успех можеха да се похвалят много малко изпълнители. Появите на Мария, Емилия, Райна, Димана, Татяна, Траяна, Борис Дали и прочее пайнерски звездички чинно си изпълниха песничките, а реакцията на публиката беше повече от скромни овации. Веско Маринов разбира се беше освиркан.

Приятно изненадани останахме от бурно приветстваната Джена. Глория и Ивана също не бяха подминати като безгласни букви, както и Камелия, която беше единствената, която публиката извика повече от веднъж на бис. Дали защото направи успешен контакт с феновете или може би свежата й рошава прическа, както и начина й на поведение, заредиха положително чалга публиката..Фенска истерия настана и когато на сцената излезе Анелия, която можеше да се похвали с една от най-оригиналните хореографии. Тоалетът й също беше интересен – решен в златисто и доста подобен като този на Малина.

Финалът на концерта обаче се оказа безславен за Преслава и Галена. Те са смятани за едни от най-актуалните в хитовия жанр в момента, а за сметка на това закриха шоуто с рехави аплодисменти. Дори при изявата на Галена, тълпи от фенове се изнесоха от залата, още преди да е запяла последната си песен за вечерта. Водещата на събитието Кали веднага след това се опита да възспре разотиващата се публика, обещавайки на шега, че всички които останат ще получат бурканче кисело мляко от спонсорите „Бор-Чвор“.

Е, ако за Преси и Галя ситуацията беше такава, то колегата им Илиян, който пя преди тях получи овациите на двете взети заедно. Смятаната за наследница на славата на Преслава – Цветелина Янева също не докосна особено публиката. Изявата й беше придружена от танцьори облечени в костюмите от последния й клип „Брой ме“. Очакванията на сцената да се случи нещо наистина грандиозно обаче доведе до масово разочарование. В това отношение Галена направи представянето си доста по-оригинално, излизайки на сцената с мотор и голяма трупа от танцьори. Това не само изпълни, но и направи сцената още по-пищна. За съжаление обаче публиката не оцени както трябва представянето й.

lifestyle.bg