Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 13.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Дженифър Лопес ли се снима в новата реклама на Фиат?

Дженифър Лопес успешно се справя както с музикалната си кариера, така и с актьорската. Певица, актриса, какво ли още не – Джей Ло обича да захваща много неща и да изненадва непрекъснато феновете си.Изненада или не – наскоро тя се разведе със съпруга си Марк Антъни.Сега, тя отново провокира – с дебюта си в рекламния бизнес. Първата реклама, заснета от Джей Ло – вече е факт.

Феновете на Дженифър Лопес със сигурност са гледали най-новия й клип към песента „Papi”. Мъжката част от феновете най-вероятно са забелязали не само пищните форми на латинодивата, но и че забележителната Джей Ло шофира по време на клипа новия модел на Фиат – Фиат 500.Освен в клипа обаче, Джей Ло е заснела и специален рекламен клип за автомобилната компания. В него певицата акцентира на това, че „Това е моят свят“, шофирайки из улиците на Бронкс с малкия и компактен Фиат.Но се оказва, че Джей Ло всъщност не е в Бронкс, макар и на пръв поглед да изглежда така. Според сп. Smokimg Gun ролята на Джей Ло всъщност е изпълнена от дубльор.

Двойничката на Лопес изглежда като нея, но всъщност се оказва, че по същото време, докато е снимана рекламата, Джей Ло е била на другия край на страната – в Лос Анджелис. Там всъщност тя заснима и кадрите от рекламата, на които се вижда, че тя е в колата и шофира.След което продуцентите просто сливат различните кадри – тези, с Джей Ло, заснети в Лос Анджелис и тези, от дубльорката й, заснети в Бронкс.“Това е моят свят. Това място ме вдъхновява..“, се думи от рекламата, които Джей Ло казва, шофирайки из квартала, в който е израснала. Освен това в рекламата са заснети най-обикновени хора като бръснарят Елигио.

Той също потвърждава, че Джей Ло и Фиат са направили рекламата с малка измама. Докато новата кола на Фиат 500 минава покрай бръснарницата му, Той също е забелязал, че в колата не е Дженифър. „Това не беше тя, нито приличаше на нея“, разказва бръснарят.Но явно на Джей Ло не й върви да снима реклами – всъщност измамата е разкрита по време на снимките на клипа, когато всъщност колата се разваля. Списанието публикува снимка, на която се вижда как двама механици поправят колата по време на заснемането на клипа.

inews.bg