Времето

giweather wordpress widget

Валути

Фиксинг за 08.05.2024
ВалутаЕд.Лева
EUREUR11.9558

Анкета

Очаквате ли Варна да се развива през следващите години?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

В категория Любопитно

Как да флиртуваме успешно

Има толкова много и различни техники за флиртуване, които да ни помогнат да привлечем вниманието на един мъж, че често не знаем откъде да започнем. Понякога обаче най-добрият път е най-лесният. Затова тук сме събрали петте основни и най-лесни съвета за успешно флиртуване. Може да са елементарни, но наистина работят.

Да се приближим

Не чак толкова близо, че да приличаме на преследвач или досадник, но достатъчно близо, за да може мъжът да разбере, че се интересуваме от него. Ако той е в другия край на стаята или бара, можем да повървим в тази посока. Ако седи сам, можем да се присъединим към него. Колкото повече се доближаваме до някого (в допустимите граници), толкова по-лесно е да проверим дали има химия между нас и да създадем поток от позитивна флиртуваща енергия.

Да се усмихваме повече

Нито един мъж няма да си помисли, че го харесваме или че искаме да прекарваме повече време с него, ако не се усмихваме. Усмивката ни кара да изглеждаме отзивчиви, спокойни и да създаваме впечатление, че си прекарваме добре – а това са трите най-важни фактора за срещане на нови мъже. Не е нужно да стоим маниакално озъбени цяла вечер (това ще предизвика обратния ефект), но е важно да оставим естествената си усмивка да изгрее.

Да се смеем

Хихикането като ученичка или виенето като хиена са неподходящи, ако искаме да пофлиртуваме успешно, но искрения естествен смях и смелостта да го разкрием ще ни спечели няколко точки пред всеки мъж. Способността да се смее – с него, на него или на себе си – показва, че имаме чувство за хумор, което е черта, силно ценена от повечето мъже. Освен това, ако се смеем на шегите му, това ще го накара да се почувства добре, а, колкото по-добре се чувства в наши присъствие, толкова по-добри са шансовете ни да привлечем вниманието му за цялата вечер.

Да го докоснем

Не става въпрос за неуместно докосване или опипване (не все още), но пък можем да изчистим нещо от рамото му, да поставим ръка на гърба му или да докоснем ръката му, докато му казваме остроумна шега. Докосването изпраща съобщение, че харесваме този мъж, и е сигнал, който той няма да може да игнорира. Едва доловимото докосване ще го накара да се почувства сякаш е единственият мъж в стаята, а това чувство ще му хареса – да не споменаваме и искрите, които могат да се създадат с едно докосване, които предполагат, че по-късно може да се случи и нещо повече.

Да създадем очен контакт

Няма как да завържем стабилна връзка с някого, ако не го гледаме в очите. Това може и да ни се струва очевидно, но, когато сме нервни (а някои хора са нервни, когато флиртуват), имаме склонността да поглеждаме надолу, към другия край на стаята или към каквото и да е друго, но не и към човека, с когото сме. Но е особено важно да срещаме погледа му възможно най-често – и да го задържаме. Един секси предизвикателен поглед може да е всичко, което ни е нужно, за да грабнем вниманието му и което често говори много повече от думите.

tia.bg